Над 50 на сто от абонаментите за фиксиран достъп до

...
 Над 50 на сто от абонаментите за фиксиран достъп до
Коментари Харесай

Над 50% от абонатите у нас с бърз нет

 Над 50 на 100 от абонаментите за закрепен достъп до интернет са на високоскоростна връзка. Това стана ясно от изявление на зам. министърът на превоза Димитър Геновски по време на конференция по тематиката.
Моделът на ръководство на интернет, който поддържа прозрачността и свободата, сътвори условия за здравословна конкуренция сред огромен брой компании, е споделил още Димитър Геновски, представен от пресцентъра на ведомството.

Зам. министърът е показал, че вследствие на тази политика, страната ни доближи до водещи позиции по скорост на интернет и по досегаемост на цените за прилагане на услугата. „ Силната страна на България е обвързвана с разпространяването на високоскоростен широколентов достъп до международната мрежа, като повече от половината (55 %) от абонаментите за закрепен достъп до интернет, са за високоскоростна връзка. Това е образец по какъв начин държавната политика в ръководството на този световен запас е мощен инструмент за реализиране на стопански напредък “, съобщи заместник-министър Геновски.

Българските бизнесмени и институции са доста дейни в запазването и регистрирането на интернет имена, означи той. По думите му, 57500 уеб сайтове са регистрирани в региона „.bg “ на латиница. Само за няколко месеца, записаните интернет имена на кирилица са съвсем 3200.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР